UPP Opvang

Aanmelden

Contract mogelijkheden

 Bij kinderopvang UPP heeft u ruime keus in contract mogelijkheden. Wij werken met vaste contracten en met flexibele contracten. Wij maken geen gebruik van verplichte afname van dagdelen of uren waardoor u alleen betaalt wat u afneemt. 

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welk contract het beste bij uw opvang aanvraag past.

 

Vast contract

Bij dit contract kiest u ervoor om wekelijks dezelfde dagen/uren af te nemen. U heeft bij dit contract wel de ruimte om tot vrijdag 12.00uur wijzigingen door te geven of extra uren/dagen aan te vragen. 

Kopje/plaatje BSO en dagopvang mogen eruit, dit is terug te vinden in groepen.  Wel leuk om contracten ook met een plaatje ervoor te omschrijven. 

Flexibele opvang:  Flex geeft de meeste vrijheid voor het invullen van de tijden voor kinderopvang. Indien u per week verschillende dagdelen of tijden opvang nodig heeft, biedt Flexibele opvang de uitkomst. De aanvragen voor de week erna kunnen tot vrijdag 12.00u doorgegeven worden. Wanneer u opvang aanvraagt na deze tijd, kunnen wij dit alleen bieden wanneer het binnen het gemaakte rooster past. Voor het aanvragen van opvang of het doorgeven van een wijziging kunt u mailen  naar agenda@kinderopvangupp.nl. In het weekend worden geen mails gelezen of beantwoord.

 

Aanbod 

Dagopvang

Bij dagopvang vast kiest er voor elke week dezelfde dag(en) uw kind voor één of meerdere dagdelen onder te brengen. De dagen, dagdelen en aantal uren dienen aangegeven te worden op het inschrijfformulier. Variatie per week is niet mogelijk bij dagopvang vast, u dient dan voor Flexibel te kiezen.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang is bedoeld voor opvang van uw kind buiten de schooltijden. Ophalen en brengen naar school behoort tot de mogelijkheden.

Flexibele opvang

Flex geeft de meeste vrijheid voor het invullen van de tijden voor kinderopvang. Indien u per week verschillende dagdelen of tijden opvang nodig heeft, biedt Flexibele opvang de uitkomst. Bij een flexibel contract dient u een week van te voren de dagdelen en tijden door te geven via de mail aan de leiding van Kinderopvang UPP. Voor het aanvragen van opvang of het doorgeven van een wijziging kunt u mailen naar agenda@kinderopvangupp.nl. De leidsters lezen elke dag de mail tot vrijdag 17.00. Alle mails worden tot deze tijd verwerkt. De leidsters maken een leidster-kind rooster voor de week erna. Heeft u na vrijdag 12.00 uur  gemaild, dan kunnen wij alleen nog opvang aanbieden wanneer dit in de gemaakte planning past. In het weekend worden geen mails gelezen of beantwoord.

Voor baby’s hebben wij….

 • Vaste en liefdevolle leidsters 
 • Logboekje voor de communicatie tussen ouders en leidsters 
 • Verzorgingsmaterialen inbegrepen 
 • Veilige speelplekjes binnen en buiten

Voor peuters hebben wij….

 • Vaste en liefdevolle leidsters 
 • Veilige speelruimtes 
 • Sfeervolle omgeving om te ontdekken

Voor kleuters hebben wij…

 • Groot speelterrein buiten
 • Educatief speelmateriaal
 • Ontwikkeling op maat 
 • Plastraining met een diploma

Kinderen 4 – 12 jaar

Voor kinderen hebben wij….

 • Rust en ontspanning na schooltijd
 • Veel speelplezier binnen en buiten
 • Uitstapjes naar o.a. Speeltuin en het bos

Veelgestelde vragen

Hoevaak mag mijn kind-/eren komen?

Kinderopvang UPP is van maandag tot en met vrijdag geopend. Alle dagen en tijden zijn mogelijk wat binnen uw aanvraag past. Doordat wij geen verplichte afname van uren en dagdelen hebben, betaalt u alleen wat u afneemt en heeft u keus in tijden.

Voor hoeveel baby's is er plaats?

De opvang werkt met een kind-ratio planning vanuit de overheid. De beroepskracht-kindratio (BKR) is de verhouding tussen het aantal beroepskrachten en het aantal kinderen in de groep bij de kinderopvangorganisatie. Dit is wettelijk bepaald en zullen hier bij UPP aan voldoen.

Stel dat er iets is, hoe kom ik dat te weten?

Wij zijn voor alle ouders altijd telefonisch te bereiken. Vooral tijdens de eerste weken is het voor ouders vaak wennen dat hun kindje op de opvang zit. Dan stellen we u ook graag even gerust met een telefoontje. Wanneer wij iets met u willen overleggen of doorgeven dan bellen wij u op. In het inschrijfformulier vragen wij ook noodnummers te noteren. 

Kinderopvang Upp In all this world there is nothing so beautiful as a happy child. (2)